Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws over Baks Agri Foods. Meer weten of onze organisatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

24 jun
2019

Baks Groep zet jubilarissen in het zonnetje

Zaterdag 22 juni 2019 werden maar liefst zes jubilarissen gehuldigd tijdens het jaarlijkse bedrijfsfeest. Namens de directie ontvingen ze een persoonlijk cadeau en een mooie bos bloemen. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

Lees meer
27 mei
2016

Klanttevredenheidsonderzoek

Familie Kloosterboer winnaar Ballonvaart voor het invullen van het Baks Agri Foods klanttevredenheidsonderzoek

Lees meer
13 sep
2015

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Met behulp van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling heeft Baks Agri Foods een proces ontwikkeld voor het separeren van een vet-water vloeistof.

Lees meer
13 aug
2015

Baks Agri Foods deelnemer SecureFeed

Nieuwe eisen diervoederleveranciers per 1 januari 2016
De Nederlandse zuivelsector is een wereldspeler en maakt zuivelproducten van topkwaliteit. Om op dit niveau te kunnen blijven acteren worden per 1 januari 2016 een aantal stappen met betrekking tot kwaliteit gezet.

Lees meer
12 jun
2015

Baks Agri Foods ontvangt Achterhoek Innovatie Award

Baks Agri Foods ontving onlangs uit handen van burgemeester Joost van Oostrum van de gemeente Berkelland de Achterhoek Innovatie Award.

Lees meer
8 jun
2015

Baks Groep viert 60-jarig bestaan

Afgelopen weekend heeft de Baks Groep met al haar medewerkers het 60-jarig bestaan gevierd. In 1955 is Antoon Baks in Borculo gestart als melkrijder. Met een lening van de boterfabriek kocht hij zijn eerste trekker. Antoon Baks had al snel door dat hij van melk rijden alleen niet kon leven. Hij besloot een knollen plukmachine […]

Lees meer