Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws over Baks Agri Foods. Meer weten of onze organisatie? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

24 okt
2017

Ontdekt Vitagos® – Video

Baks Agri Foods is met het product Vitagos® van 24-10-2017 tot en met 26-10-2017 aanwezig op de LIV (Landbouwdagen Intensieve Veehouderij) Hardenberg. Hier is het onderstaande filmpje gepresenteerd met een duidelijk uitleg over Vitagos®. Bent u in de gelegenheid in deze dagen langs te komen? Ons stand nummer is 111.    

Lees meer
4 mei
2017

Nieuw: Vitagos® – Prebiotica op basis van zuivel

Vitagos®, een GOS prebiotica voor een gezonde darmflora bij jonge dieren Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is het dan eindelijk zover. Baks Agri Foods brengt sinds kort het product Vitagos® op de markt. Vitagos® is een prebiotica, op basis van zuivel, die een positieve werking heeft op de darmflora van jonge dieren. Prebiotica zijn […]

Lees meer
27 mei
2016

Klanttevredenheidsonderzoek

Familie Kloosterboer winnaar Ballonvaart voor het invullen van het Baks Agri Foods klanttevredenheidsonderzoek

Lees meer
13 sep
2015

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Met behulp van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling heeft Baks Agri Foods een proces ontwikkeld voor het separeren van een vet-water vloeistof.

Lees meer
13 aug
2015

Baks Agri Foods deelnemer SecureFeed

Nieuwe eisen diervoederleveranciers per 1 januari 2016
De Nederlandse zuivelsector is een wereldspeler en maakt zuivelproducten van topkwaliteit. Om op dit niveau te kunnen blijven acteren worden per 1 januari 2016 een aantal stappen met betrekking tot kwaliteit gezet.

Lees meer
12 jun
2015

Baks Agri Foods ontvangt Achterhoek Innovatie Award

Baks Agri Foods ontving onlangs uit handen van burgemeester Joost van Oostrum van de gemeente Berkelland de Achterhoek Innovatie Award.

Lees meer
8 jun
2015

Baks Groep viert 60-jarig bestaan

Afgelopen weekend heeft de Baks Groep met al haar medewerkers het 60-jarig bestaan gevierd. In 1955 is Antoon Baks in Borculo gestart als melkrijder. Met een lening van de boterfabriek kocht hij zijn eerste trekker. Antoon Baks had al snel door dat hij van melk rijden alleen niet kon leven. Hij besloot een knollen plukmachine […]

Lees meer