Over ons

De schakel tussen producenten en afnemers van vochtrijke voedermiddelen

Baks Agri Foods BV is onderdeel van de Baks Groep, hierin zijn ondernemingen actief die een sterke affiniteit hebben met de agro sector op het gebied van productie, verkoop en transport van voedingsmiddelen voor mens en dier.

Baks Agri Foods BV is een onafhankelijke handelsonderneming en positioneert zich tussen de industriële producenten van vochtrijke voedermiddelen en de afnemers van deze producten. Dit zijn onder andere de mengvoederindustrie, kalverhouderij, varkenshouderij en bio energie.

 

Vanaf 2008 heeft Baks Agri Foods een constante groei doorgemaakt en mag zich sinds enkele jaren  marktleider noemen op het gebied van handel in vloeibare zuivelproducten voor de diervoeding.

Baks Agri Foods beschikt over eigen opslagfaciliteiten, waarmee wij de schommelingen tussen vraag en aanbod kunnen opvangen. Voor het transport van onze producten maken wij gebruik van de vakkundige logistiek van ons zusterbedrijf Baks Logistiek BV.

Kwaliteit

Baks Agri Foods werkt volgens de laatste richtlijnen aan het continu leveren van zichtbare en aantoonbare kwaliteit

Baks Agri Foods BV wil de perfecte link zijn tussen producent en afnemer van vochtrijke voedermiddelen. Naast een uitstekend geregelde logistiek beschikken wij over een geborgd en gecertificeerd kwaliteitssysteem. Baks Agri Foods is ISO, GMP+ en QS gecertificeerd en is tevens aangesloten bij SecureFeed.

Onze certificaten vindt u bij onze downloads.
(Helemaal onderaan de pagina of klik op onderstaand linkje).

Naar alle downloads